Halime Hatun Anaokulu


Vizyon: Anaokulumuzun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerin sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirme hedefinde olan anaokulumuz, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Başarılar: 0

Saatler: SABAH GİRİŞ:07:30 SABAH ÇIKIŞ:12:30 ÖĞLEN GİRİŞ: 12:30 ÖĞLEN ÇIKIŞ: 17:30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0414 411 21 77

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akcakalehalimehatunanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. KAZIM KARABEKİR SK. HALİME HATUN ANAOKULU BLOK NO 5/1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretmen :13
Öğrenci :190
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi No:7 AKÇAKALE/ŞANLIURFA

Adres - YENİ MAH. KAZIM KARABEKİR SK. HALİME HATUN ANAOKULU BLOK NO 5/1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AKÇAKALE MERKEZDE BULUNAN BİR OKULDUR. ŞANLIURFA MERKEZE UZAKLIĞI 50 KM´DİR. ŞANLIURFA MERKEZDEN 10 DK ARALIKLARLA DOLMUŞLAR KALKMAKTADIR.